040 814 168 info@webless.si

GRAFIKA

Oblikovanje celostnih grafičnih podob, vizitk, brošur, letakov, in drugih tiskovin.

Zakaj je grafika za podjetje nujno potrebna?

 

Dobro izdelana grafika je za uspešno delovanje podjetja prav tako pomembna kot kvalitetno izdelano spletno mesto. Z dobro izdelano grafiko, pa naj bo to vizitka, brošura, logotip ali pa kar celostna grafična podoba, pri potencialni stranki vzbudimo zaupanje in ji pokažemo, zakaj smo mi edina prava izbira. Vse to dosežemo z elegantnim in estetsko oblikovanim izdelkom, ki poskrbi za celostno  predstavitev vas in vaših storitev. Pri Webless vam nudimo hitro in profesionalno izdelavo grafike, skupaj pa tako poskrbimo za uspešno prihodnost vašega poslovanja.

LETAK

 

 

Je odličen način samopromocije, saj se jih lahko deli na vseh javnih krajih, dogodkih ali pa jih priložimo strankam ob opravljanju storitev. Zaradi njihove uporabne vrednosti in do neke mere omejenosti s prostorom, je pomembno, da je izdelava grafične podobe letaka natančna in učinkovita. Naša ekipa poskrbi za smiselno, tematsko orientirano in pregledno grafično podobo letakov, ki pritegnejo pogled in zadržijo pozornost.

VIZITKA

 

Vizitka vsebuje le osnovne in bistvene elemente podjetja in je odličen prvi korak za vzpostavljanje kontakta s stranko. Lepo oblikovana in izdelana vizitka vašemu bodočemu poslovnemu partnerju ali katerikoli drugi stranki poda profesionalen in hkrati oseben vtis. Pri Webless se izogibamo generičnim izgledom oz. se trudimo poskrbeti za personaliziran izgled vsake vizitke, saj lahko le tako poskrbimo za izdelek, ki bo služil vsem vašim željam in potrebam.

LOGOTIP

Logotip je prisoten na vseh poslovnih in promocijskih tiskovinah, spletnih straneh ter je glavni element celostne grafične podobe. Prav tako je zaščitni znak vašega podjetja, pri čemer je pomembno, da pritegne pozornost in ostane v spominu. To dosežemo s premišljeno izbiro barv in z enostavno, preprosto ter elegantno obliko.