040 814 168 info@webless.si

PODPORA

Podpora je namenjena vsem, ki želijo optimizirano in redno posodobljeno spletno mesto. S tem se izogibate vsem slabostim, ki so s tem povezana in tako vedno ostajate konkurenčni.
Povpraševanje

Manj obveznosti

S kvalitetno in zanesljivo podporo poskrbite za dolgotrajno življenjsko dobo spletnega mesta.

Popust

Cenimo zvestbo naših strank in vam zato nudimo popust, ki se z leti povečuje in lahko skupno znaša tudi 60%.

Naložba za prihodnost

Redna obnova in posodobitev je ključnega pomena za trajnost vsakega spletnega mesta.

PODPORA PO MERI

Podpora zajema sprotne, manjše posodobitve spletnega mesta ki vključujejo objavo novic, spremembe teksta ali ostale vsebine, optimizacijo in nadgradnje spletnega mesta. Vi se odločite kaj od tega želite in ostalo prepustite nam.

POPUST

Ker cenimo zvestobo naših strank, vam z veseljem nudimo popust na izdelavo ali prenovo spletnega mesta. Popust se povečuje z vsakim letom, ki ga preživite z Webless podporo, sešteva pa se do največ 5 let, nakar se ob vnovčenju začne ponovno seštevati.

Webless - Slika prikazuje lestvico popustov (1.leto 10%, 2.leto 20%, 3.leto 30%, 4.leto 40% in 5.leto 60%)
Webless - Slika prikazuje računalnik v njem so elementi za spletno mesto

POPRAVKI

V paketu podpora vam omogočamo hitro in preprosto urejanje spletnega mesta. Vi zagotovite vsebinski material (slike, video, besedilo itd.), izkušena Webless ekipa pa poskrbi, da je vse implementirano po najnovejših standardih in v skladu s stilom vašega spletnega mesta.

Redno dodajanje vsebine zagotovi, da ostanete konkurenčni in vaše spletno mesto vedno znova privablja nove obiskovalce.

DOMENA

Domena je unikaten naslov vašega spletnega mesta in ga kot lastnik nujno potrebujete. Prav tako kot naslov prebivališča, domena predstavlja naslov, kjer se vaše spletno mesto nahaja (URL naslov).

V paketu podpora vam nikoli ni potrebno skrbeti za podaljšanje domene, saj so stroški domene vključeni v Webless Podpori. Za vse obveznosti glede hranjenja domene poskrbimo mi.

Webless - Slika prikazuje začetnico spletnih mest (http://)
Webless - Slika prikazuje računalniški strežnik v oblaku

GOSTOVANJE

Za gostovanje vašega spletnega mesta potrebujete poleg domene (npr. webless.si) računalnik oz. strežnik, ki je prižgan 24ur na dan. Preko domene, ki jo vpišete v brskalnik, dostopate do lokacije kjer se vaše spletne strani nahajajo.

Gostovanje sicer predstavlja leti strošek, ki se mu lahko izognemo s paketom Podpora, ki med drugim zajema brezplačno gostovanje.

ARHIVIRANJE

Webless arhiviranje vam omogoča ustvarjanje zanesljive varnostne kopije vašega spletnega mesta. Te varnostne kopije lahko preprečijo izgubo dragocenih informacij in so dobrodošla zaščita vaših podatkov.

Za vas arhiviramo spletno mesto in katerekoli željene podatke. Posodabljamo vsakič, ko pride do vsebinskih ali tehničnih sprememb, vaše želje glede arhiviranja pa nam lahko seveda kadarkoli sporočite, mi vam pa brez težav ustrežemo.

Webless - Slika prikazuje časovno arhiviranje spletnega mesta
Webless - Slika prikazuje različne funkcije, ki ponadzorijo tehnično pomoč

TEHNIČNA POMOČ

Ko je izdelava spletnega mesta končana, vam posredujemo podatke, preko katerih dostopate do urejevalnika vsebine spletnega mesta. Spreminjate in urejate lahko besedilo, slike, članke, prispevke in tako naprej. V primeru, da se vam kaj zatakne vam z veseljem priskočimo na pomoč in skupaj rešimo problem.

SEO – Optimizacija

V paketu podpora izvajamo SEO optimizacijo, ki izboljšuje uvrščanje  vašega spletnega mesta med brskalniki. SEO izvajamo sočasno s popravki, kar pomeni, da vso vsebino, ki se naknadno doda po izdelavi spletnega mesta, sproti optimiziramo. Tako je tudi novo vnešena vsebina pripravljena in optimizirana, kar izboljša iskalne razultate.

Webless - Slika je sestavljena z besede SEO z spremembo, da je O v obliki lupe in v njej napis "pro"