040 814 168 info@webless.si

PODPORA

Podpora je namenjena vsem, ki želijo optimizirano in redno posodobljeno spletno mesto. S tem se izogibate vsem slabostim, ki so s tem povezana in tako vedno ostajate konkurenčni.

Povpraševanje

Manj obveznosti

S kvalitetno in zanesljivo podporo poskrbite za dolgotrajno življenjsko dobo spletnega mesta.

Popust

Cenimo zvestbo naših strank, vam nudimo popust, ki se z leti povečuje in lahko skupno znaša tudi 60%.

Prihodnost

Redna obnova in posodobitev je ključnega pomena za prihodnost vsakega spletnega mesta.

PODPORA PO MERI

Podpora zajema sprotne, manjše posodobitve spletnega mesta ki vključujejo objavo novic, spremembe teksta ali ostale vsebine, optimizacijo in nadgradnje spletnega mesta.

POPUST

Ker cenimo zvestobo naših strank, vam z veseljem nudimo popust na izdelavo ali prenovo spletnega mesta. Popust se povečuje z vsakim letom, ki ga preživite z Webless podporo, sešteva pa se do največ 5 let, nakar se ob vnovčenju začne ponovno seštevati.

Webless - Slika prikazuje lestvico popustov (1.leto 10%, 2.leto 20%, 3.leto 30%, 4.leto 40% in 5.leto 60%)
Webless - Slika prikazuje računalnik v njem so elementi za spletno mesto

POPRAVKI

V paketu podpora vam omogočamo naknadno urejanje spletnega mesta hitro in preprosto. Samo sporočite nam besedilo/slikovni material ter lokacijo kjer želite, da se doda nova vsebina, nato mi uredimo vašo željo tako, da novo dodana vsebina sledi stilu vašega spletnega mesta.

Tako si lahko vsak mesec spremenite različne elemente (besedilo, članki, slike…) vašega spletnega mesta brez kakršnega koli dodatnega znanja ali doplačila (Glede na vrsto paketa, mesečno porabimo določeno število ur za popravke.)

DOMENA

Domena je unikaten naslov vašega spletnega mesta in ga kot lastnik nujno potrebujete. Kot naslov prebivališča, domena služi naslovu, kjer se vaše spletno mesto nahaja (URL naslov).

V paketu podpora vam Webless organizira in ureja vašo domeno tako, da vam nikoli ni potrebno skrbeti za podaljšanje domene, saj so stroški domene vključeni v Webless podpora.

Webless - Slika prikazuje začetnico spletnih mest (http://)
Webless - Slika prikazuje računalniški strežnik v oblaku

GOSTOVANJE

Za gostovanje vašega spletnega mesta potrebujete poleg domene (npr.webless.si) računalnik oz. strežnik, ki je prižgan 24ur na dan. Preko domene, ki jo vpišete v brskalnik, pa dostopite do lokacije kjer se vaše spletne strani nahajajo. To je namen gostovanja, lokacija, kjer se vaše spletno mesto nahaja.

V paketu podpora vam Webless ureja gostovanje tako, da vam nikoli ni potrebno skrbeti za podaljšanje gostovanja, saj so stroški gostovanja vključeni v paket Webless podpora.

ARHIVIRANJE

Webless arhiviranje vam omogoča zanesljive varnostne kopije vašega spletnega mesta. Tako si priskrbite, da je vaše spletno mesto bolj varno in zaščiteno.

Za vas arhiviramo spletno mesto in ostale željene podatke. Posodabljamo vsakič, ko pride do vsebinskih ali tehničnih sprememb. Željo po arhivu spletnega mesta nam lahko seveda kadarkoli sporočite, mi vam pa to brez težav posredujemo.

Webless - Slika prikazuje časovno arhiviranje spletnega mesta
Webless - Slika prikazuje različne funkcije, ki ponadzorijo tehnično pomoč

TEHNIČNA POMOČ

Ko je izdelava spletnega mesta končana vam posredujemo podatke za urejanje strani. Spreminjate in urejate lahko besedilo, slike, članke, prispevke in tako naprej. V primeru, da se vam kaj zatakne vam z veseljem priskočimo na pomoč in skupaj rešimo problem.

SEO – Optimizacija

V paketu podpora vam izvajamo SEO optimizacijo, ki vam izboljšuje iskalnost vašega spletnega mesta med brskalniki. SEO izvajamo sočasno z popravki, to pomeni, da vso vsebino, ki se naknadno doda po izdelavi spletnega mesta optimiziramo. Tako je tudi nova vnešena vsebina pripravljena in optimizirana za boljše iskalne razultate.

Webless - Slika je sestavljena z besede SEO z spremembo, da je O v obliki lupe in v njej napis "pro"