031 465 143 info@webless.si

KOSANC

Izdelava spletnega mesta za Kosanc d.o.o.
SPLETNO MESTO
NAROČNIK:

Kosanc d.o.o.

ČAS PROJEKTA:

1 mesec

ŽELJE NAROČNIKA:

Izdelava spletnega mesta, Oblikovanje, Odzivnost, Osnovna optimizacija

 

ZAČETEK PROJEKTA

Podjetje Kosanc se ukvarja z izdelavo kvalitetnih prezračevalnih sistemov, posameznih elementov in ostalih rešitev na področju klimatizacije, pri svojem delu pa so precej uspešni, saj delujejo tako na domačem področju, kot tudi v tujini. Imeli so idejo o designu spletnega mesta, pri čimer smo prispevali nekaj oblikovalskih nasvetov in tako prišli do končnega videza, ki je zadovoljil naročnika.

OBLIKOVANJE

Odločili smo se za umirjen in eleganten videz, ki s celotnim designom poudarja njihov namen, manjši detajli na strani pa celotno zadevo povežejo v smiselno celoto. Temnejši odtenki subtilno zaokrožijo namen strani, v kombinaciji s svetlejšimi kontrastnimi barvami pa dobimo očem prijeten izdelek preprostega videza, ki navdušuje z enostavno uporabo, preglednostjo in hitrim delovanjem.

ZAKLJUČEK PROJEKTA

Podjetje je tako dobilo odzivno spletno stran, zahvaljujoč optimizaciji, pa je čakanje ob nalaganju spletne strani stvar preteklosti. Sodelovanje je potekalo brez težav in zapletov, ob čimer lahko veselo oznanimo zaključek še enega projekta in ponovno zadovoljno stranko.

Pišite nam, ne grizemo!

Obvezno