031 465 143 info@webless.si

KORPORATIVNI VARNOSTNI KONZORCIJ

Izdelava spletnega mesta za KVK
SPLETNO MESTO
NAROČNIK:

Varnost Kranj d.o.o.

ČAS PROJEKTA:

1 teden

ŽELJE NAROČNIKA:

Izdelava spletnega mesta, Oblikovanje, Odzivnost, Osnovna optimizacija

 

ZAČETEK PROJEKTA

Pred začetkom izdelave spletnega mesta smo se posvetovali z naročnikom Varnost Kranj, d.o.o., kjer so nam povedali kakšno funkcijo naj bi to mesto opravljalo oz. kateremu namenu naj bi služilo. Želeli so imeti tako imenovano ”one page site”, kar pomeni da je celotno spletno mesto narejeno na glavni strani, v orodni vrstici pa se nahaja meni, kjer v tem primeru deluje kot navigacija po višini spletne strani, tako imenovana ”sidra” pa nas prestavijo na iskani segment vsebine. Ker stran ni tako obširna, je ta način izdelave odlična izbira za tiste, ki želijo na enostaven, pregleden in hiter način predstaviti svoje storitve.

OBLIKOVANJE

Odločili so se za preprost in eleganten design, katerega kvaliteta se kaže v pregledosti, hitri in dobri navigaciji ter odzivnosti spletnega mesta. Uporabljene so bile temnješe in pomirjujoče barve, kar da strani minimalističen in prijeten izgled.

ZAKLJUČEK PROJEKTA

Ker so nam ves potrebni slikovni in besedilni material zelo hitro priskrbeli, je celoten projekt potekal hitro in brez zapletov, posledično pa je bil projekt zaključen v enem tednu. Odlično sodelovanje in relativna preprostost spletnega mesta, so omogočili hitro in kvalitetno zaključen projekt, katerega produkt je spletno mesto narejeno po najvišjih standardih.

Rezultati pred in po optimizaciji

Pišite nam, ne grizemo!

Obvezno