031 465 143 info@webless.si

MIGHTY NATURE

Izdelano spletno mesto Mighty Nature
SPLETNO MESTO
NAROČNIK:

BTI KI Trening d.o.o.

ČAS PROJEKTA:

1 mesec

ŽELJE NAROČNIKA:

Izdelava spletnega mesta, Oblikovanje, Odzivnost, Optimizacija

VIZIJA PROJEKTA

Vizija podjetja, je bila od vedno ozaveščati o zdravilni moči zdrave prehrane, njenemu vplivu na naše zdravje in počutje. Posledično so želeli imeti spletno stran, kjer bo uporabnik lahko hitro in inituivno prebiral vso dano vsebino, hkrati pa bo tudi imel na voljo dovolj slikovnega materiala. Izjemno hitro so priskrbeli ves potreben material, sodelovanje pa je tako potekalo gladko in brez zapletov.

OBLIKOVANJE

Želeli so imeti spletno mesto, ki bi zaradi narave funkcije, ki jo opravlja, vsebovala veliko podstrani. Hranila so namreč želeli imeti razdeljena glede na njihove namene, jih ločiti glede na vsebnost mineralov, njihovih specifičnih učinkih na določene aspekte zdravje in ostale funkcije. Obseg dela je bil zato večji, odločili pa smo se za moderen stil spletnega mesta, kjer je velik poudarek na vizualnem delu, uporabljene pa so bile svetlejše in bolj energetične barve, ki lepše povzamejo celotno idejo spletnega mesta in ga naredijo prijetnega očem.

ZAKLJUČEK PROJEKTA

Projekt je potekal brez zapletov, ko so bili vnešeni vsi izdelki, opisi, slike in ostala vsebina, je bil projekt zaključen, pred tem, pa je kot ponavadi zaključek projekta potrdil naročnik, ki je bil s spletnim mestom zelo zadovoljen. Na koncu je bil narejen še krajši predstavitveni video in nato dodan na spletno mesto, mi pa smo uspešno zaključili še en projekt.

Pišite nam, ne grizemo!

Obvezno