031 465 143 info@webless.si

MUMIJE SHILAJIT

Izdelano spletno mesto za Mumije Shilajit
SPLETNO MESTO
NAROČNIK:

Fizična oseba

ČAS PROJEKTA:

1 mesec

ŽELJE NAROČNIKA:

Izdelava spletnega mesta, Oblikovanje, Odzivnost, Optimizacija

 

ZAČETEK PROJEKTA

Mumie Shilajit je izjemno močno prehransko dopolnilo, ki ga pridobivajo na pobočju vulkana, leži pa na zelo visokih nadmorskih višinah. Njegovo delovanje je izjemno učinkovito, saj ima mnogo pozitivnih zdravilnih učinkov na telo in naše počutje. Naročnik je želel ta izdelek seveda prodajati prek spleta, zaradi česar se je odločil za spletno trgovino in spletno mesto, ki bo služilo informiranju strank o vseh aspektih te zdravilne substance.

OBLIKOVANJE

Odločili smo se za naravne in temnejše barve, ki zajamejo vsebino spletnega mesta. Na strani so želeli imeti vse potrebne informacije, ki bodo takoj na voljo, hkrati pa je design moral ostati pregleden in enostaven za uporabo. Preprosta eleganca, da spletnemu mestu umirjen videz, kot vsa naša spletna mesta pa je tudi to narejeno uporabnikom zelo prijazno.

ZAKLJUČEK PROJEKTA

Naročnik je bil od samega začetka močno vključen v izdelavo, saj je bilo točno definirano kaj si od spletnega mesta želi in kako funkcijo naj bi opravljajo, hkrati pa je skrbno in točno prispeval ves potreben material, zaradi česar je izdelava potekala hitro in nemoteno. Vključili smo vse naročnikove želje, vse skupaj pa se prek hitro delujoče strani in pregledno razporejene vsebine združi v lep končen izdelek, ki bo še dolgo časa služil svojemu namenu.

Pišite nam, ne grizemo!

Obvezno