031 465 143 info@webless.si

OOZ Ljubljana Vič

OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA LJUBLJANA VIČ

 

SPLETNO MESTO
Logotip zbornice
NAROČNIK:

OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA LJUBLJANA VIČ

ČAS PROJEKTA:

3 meseci

ŽELJE NAROČNIKA:

Izdelava spletnega mesta, Oblikovanje, Odzivnost, Osnovna optimizacija

Prenovljeno spletno mesto Območno obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič

VIZIJA PROJEKTA

Pomen spletnega mesta Območno obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič je bila predstavitev njihovovih bistvenih dejavnosti, informacije in datumi podjetniških zajtrkov, ki potekajo vsak petek v zbornici. Teme zajtrkov se vsak teden spreminjajo zato je bilo potrebno sprotno obveščanje članov in drugih interisantov. Poleg obvestil preko elektronske pošte si lahko obiskovalec spletnega mesta na domači strani ogleda koledarček dogodkov v katerm so omenjeni vsi pomembni datumi in opisi dogodkov, ki potekajo v sklopu zbornice.

OBLIKOVANJE

Naročnik je izrazil željo po izgledu modula novic. Poudariti so želeli aktualne novice katerim smo namenili večji prostor in vsaki dodali svojo predstavitveno sliko. Desna stran modula novic pa vsebuje splošne novice, katere so nastavljene na zadnjih šest vnešenih novic, tako, da bo najstarejša novica na dnu, novo vnešena pa na vrhu.

Celotno podobo spletnega mesta zbornice označuje točno določen odtenek zelene barve, ki prispeva h končni celostni podobi in je vzet iz logotipa zbornice.

FUNKCIONALNOSTI SPLETNIH STRANI

  • Koledar dogodkov (prikazuje glavne dogodke, ki potekajo na zbornici)
  • Novice
  • Iskalno polje
  • Galerija slik (slider)
  • Kontaktni obrazec
  • Prijava na izobraževanje
  • Prijava na e-novice

ZAKLJUČEK PROJEKTA

Projekt je bil zaključen, ko smo zaključili z izdelavo zadnjih popravkov podrobnosti, ki so nastala ob zadnjem pregledu. Spletno mesto danes vzdržujemo mesečno in vodimo sprotne posodobitve.

Pišite nam, ne grizemo!

Obvezno