031 465 143 info@webless.si

PROFIL D.O.O.

Izdelava spletnega mesta za Profil d.o.o.
SPLETNO MESTO
NAROČNIK:

Profil d.o.o.

ČAS PROJEKTA:

1 teden

ŽELJE NAROČNIKA:

Prenova spletnega mesta, Optimizacija, Odzivnost

 

ZAČETEK PROJEKTA

Podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in prodajo pvc profilov, pvc ograjnih sitemov, nadometno instalacijskih kanalov – N.I.K. in opornikov za vrtnine. Odločili so se za prenovo spletne strani, ki bo njihove izdelke predstavila celotnemu spletnemu trgu. Ker je njihovo že obstoječe spletno mesto zaradi zastarelega designa nujno potrebovalo prenovo, je bila celotna vsebina že na voljo, kar nam je močno olajšalo celoten proces. Povedali so svoje želje in zahteve glede spletne strani, ker pa nimajo spletne trgovine so se odločili za hitro in odzivno stran, ki bi služila dobri predstavitvi njihove obrti.

OBLIKOVANJE

Želeli so enostavno spletno stran, kjer je poudarek na preglednosti in preprosti uporabi. Zaradi tega smo se skupaj odločili za bolj preprost izgled in poskrbeli da je stran zelo odzivna in optimizirana. Odločili smo se za barvni design, ki vsebino dobro povzame in celotno stran stilsko poveže.

ZAKLJUČEK PROJEKTA

Ker je pri tem projektu šlo za prenovo, je bil celoten projekt končan v približno enem tednu. Prenovljeno spletno mesto tako vsebuje popolnoma nov design v katerega prenesemo že obstoječ besedilni in slikovni material, rezultat vsega pa je moderna stran, ki odlično opravlja svojo funkcijo in njihove mnoge izdelke uspešno predstavlja spletnemu trgu.

Pišite nam, ne grizemo!

Obvezno