031 465 143 info@webless.si

TRGOVINA TARČA

Spletno mesto izdelano za trgovino Tarča
SPLETNO MESTO
NAROČNIK:

Tarča d.o.o.

ČAS PROJEKTA:

2 tedna

ŽELJE NAROČNIKA:

Izdelava spletne strani, Oblikovanje, Odzivnost

ZAČETEK PROJEKTA

Športna trgovina Tarča se ukvarja s športnim in lovskim streljanjem ter prodajo vse opreme, ki spada pod te kategorije. Dobavljajo izdelke mnogih priznanih znamk, posledično pa so se želeli spletnemu svetu predstaviti s spletnim mestom, in tako povečati promet, hkrati pa obstoječim strankam omogočiti lažje navezovanje kontakta in pregled ponudbe. Njihovo spletno mesto naj bi tako vsebovalo vse podatke, ki bi jih potencialna stranka želela imeti, hkrati pa tudi ponuditi hiter pregled vseh znamk opreme, ki jo ponujajo.

OBLIKOVANJE

Uporabljen je bil standarden design, katerega glavni namen je preglednost in enostavnost uporabe. Ker spletno mesto ne vsebuje veliko besedilne vsebine, je bil design temu prilagojen, kar pomeni da smo že obstoječo vsebno popestrili in naredili bolj prijetno očem. Stran tako odlično služi svojemu zgolj informativnemu namenu.

ZAKLJUČEK PROJEKTA

Spletno mesto ima pregledno in enostavno podobo, svojemu namenu pa odlično služi, saj omogoča hitro navezovanje stikov s trgovino in prikaz vseh informacij, ki bi jih bodoča stranka želela imeti.

Pišite nam, ne grizemo!

Obvezno