031 465 143 info@webless.si

VARNOST KRANJ

Izdelava spletnega mesta za Varnost Kranj
SPLETNO MESTO
NAROČNIK:

Varnost Kranj d.o.o.

ČAS PROJEKTA:

1 mesec

ŽELJE NAROČNIKA:

Izdelava spletnega mesta, Oblikovanje, Odzivnost, Osnovna optimizacija

 

ZAČETEK PROJEKTA

Na prvem srečanju, smo se seznanili z naročnikovimi željami, obrazložili so nam kaj od spletne strani pričakujejo in kateremu namenu naj bi stran služila. Na podlagi tega, smo z našim svetovanjem skupaj sestavili začetni načrt za prvo verzijo spletne strani. Pred tem so nam priskrbeli vsa potrebna besedila in slikovni material, ki so ga želeli imeti na strani, nato je potekel naslednji korak projekta. Na tej stopnji, so dobili ”demo” verzijo spletne strani in možnost dostopa do sprotnega vpogleda na potekajoče delo.

OBLIKOVANJE

Želeli so imeti funkcionalno, odzivno in kvalitetno narejeno spletno mesto, kjer bi lahko učinkovito predstavili vse svoje storitve. Odločili smo se za ožji meni in umirjen ter profesionalen izgled. Stran je dobila sodoben in pregleden izgled, pri dizajnu pa smo poiskusili vključiti čimveč naročnikovih želja. Rezultat tega je spletno mesto, ki zadostuje vsem kriterijem in obiskovalcem nudi prijetno in dobro delujočo izkušnjo, stran pa se odlično obnese na vseh mobilnih in prenosnih napravah.

ZAKLJUČEK PROJEKTA

Spletno mesto na tej točki dobi končno podobo, kar pomeni da je v večji meri končano, odvisno od paketa storitev, ki jih naročnik najame, pa je možno naknadno dodajanje vsebine na spletno mesto. Stranka je bila zadovoljna s celotnim izgledom in delovanjem spletnega mesta, tako pa smo zaključili še en projekt.

Pišite nam, ne grizemo!

Obvezno