Piškotki

V današnjih časih so piškotki (ang. Cookies) sestavni del vsakega spletnega mesta.

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družbenih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Izključitev piškotkov v brskalniku

Pogoji kontaktnega obrazca:

Naša politika ravnanja z osebnimi podatki je določena v skladu s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov, ki je na naši spletni strani objavljena pod ”politika varstva osebnih podatkov”. V primeru, da se strinjate s pogoji kontaktnga obrazca, se zavezujete, da ste prebrali politiko varstva osebnih podatkov, se z njo strinjate ter nam dopuščate, da vaše podatke uporabljamo znotraj določil politike o varstvu osebnih podatkov. Vaših podatkov niste v nobenem primeru prisiljeni pustiti oz. nam jih posredovati.