Nekaj naših projektov

Spletno mesto

Gozdovništvo

Gozdovništvo so navdušenci nad preživetjem v naravi z dolgoletnimi izkušnjami z vodenjem ljudi po gozdovih in premagovanjem ekstremnih razmer.  Na svoji novi spleti strani zdaj uspešno predstavljajo svoje tečaje in storitve celotnemu spletu. Spletna stran je hitra, pregledna in omogoča učinkovit vpogled v njihove dejavnosti. Lahko rečemo, da je bil izjemno zanimiv projekt, ki smo ga z dobrim sodelovanjem uspešno zaključili. 

Ogled spletnega mesta

Spletna trgovina

MOUNTAINDROP

Večjezična spletna trgovina, ki dobiva promet iz celega sveta. Z učinkovito in prodajno usmerjeno spletno stranjo in spletno trgovino so želeli povečati promet, kar nam je skupaj več kot uspelo. Prav tako so se z našo pomočjo lotili oglaševanja, skupaj smo tako uspešno zgradili celostno spletno prisotnost preko newsletterjev, socialnih platform, GoogleAds-ov, pisanja blogov in mnogo ostalih kanalov. S pomočjo domiselnega dizajna, tehnično podkovanih rešitev in oglaševanja smo tako uspešno zagnali projekt, ki nam je v ponos.

Ogled spletnega mesta

Spletni portal

ADUT

V tesnem sodelovanju z naročnikom smo pripravili portal katerega glavni cilj je postati osrednji portal za dom in vrt v Sloveniji.  Na svoji spletni strani združujejo ogromno število obrtnikov in mojstrov, ki dnevno raste. Iskanje ponudnikov je možno preko iskalnika, po 3D sliki, regijah, letnem katalogu in mesečniku. 

Ogled spletnega mesta

Spletno mesto

BABAROVIĆ

Life coaching je projekt, ki temelji na osebni rasti in napredku. To vizijo sedaj uresničuje preko preproste, pregledne in hitre spletne strani. 

 

Ogled spletnega mesta

Spletno mesto

ODSKOČNICA

Cilja projekta Odskočnica je bil združiti in predstaviti kar dve različni dejavnosti. Kljub očitni oviri smo uspešno in učinkovito rešili ta problem s hitrim in preglednim dizajnom. Nova spletna stran Niku in Nejki tako pomaga pri nastajanju dveh uspešnih zgodb. 

Ogled spletnega mesta

Spletno mesto

DARILO NARAVE

Družinsko podjetje Darilo Narave je plod ljubezni do narave, želje po nudenju kvalitetnih konopljinih izdelkov in skrbi za sočloveka. Nova spletna stran je to vizijo popeljala na naslednjo raven, saj na preprost in razumljiv način predstavi podjetje in vse njihove izdelke. Prav tako smo vključili hitro in očem prijazno spletno trgovino, s katero smo poenostavili nakupni proces in celotnemu spletnemu mestu dali tisto piko na i.

Ogled spletnega mesta

Spletno mesto

NATUR HILFE CANBY

Hitra, organizirana in odzivna spletna trgovina, ki je služila predvsem kot preboj na nemški trg. Vrhunski izdelki, kvalitetna spletna trgovina in močna vizija so tako zlahka napisali zgodbo o uspehu. 

Ogled spletnega mesta

Spletno mesto

E-PARKET

Družinsko podjetje, ki na tem področju deluje že 30 let. Želeli so preprosto in pregledno spletno stran, ki bo omogočala bodočim strankam, da jih hitreje najdejo in kontaktirajo. Ker se zavedajo pomena digitalizacije, so se z našo pomočjo uspešno prebili na spletni trg in si tako zagotovili uspešno spletno prihodnost.  

Ogled spletnega mesta