Nekaj naših projektov

Spletna trgovina

MOUNTAINDROP

Večjezična spletna trgovina, ki dobiva promet iz celega sveta. Z učinkovito in prodajno usmerjeno spletno stranjo in spletno trgovino so želeli povečati promet, kar nam je skupaj več kot uspelo. Prav tako so se z našo pomočjo lotili oglaševanja, skupaj smo tako uspešno zgradili celostno spletno prisotnost preko newsletterjev, socialnih platform, GoogleAds-ov, pisanja blogov in mnogo ostalih kanalov. S pomočjo domiselnega dizajna, tehnično podkovanih rešitev in oglaševanja smo tako uspešno zagnali projekt, ki nam je v ponos.

Ogled spletnega mesta

Spletna trgovina

BUCKED UP SLOVENIJA

Vrhunska in kvalitetna športna dopolnila Bucked Up in športni pripomočki se lahko sedaj dobijo na tej čudoviti spletni trgovini. Z njeno pomočjo dosegajo nove kupce in poslovno rast, s čimer je tudi glavni cilj trgovine dosežen. Kupcem je omogočen enostaven in smiselen pregled vsebine, kvalitetna izdelava pa poskrbi za hitro delovanje.

Ogled spletnega mesta

Spletni portal

ADUT

V tesnem sodelovanju z naročnikom smo pripravili portal katerega glavni cilj je postati osrednji portal za dom in vrt v Sloveniji.  Na svoji spletni strani združujejo ogromno število obrtnikov in mojstrov, ki dnevno raste. Iskanje ponudnikov je možno preko iskalnika, po 3D sliki, regijah, letnem katalogu in mesečniku. 

Ogled spletnega mesta

Spletno mesto

ODSKOČNICA

Cilja projekta Odskočnica je bil združiti in predstaviti kar dve različni dejavnosti. Kljub očitni oviri smo uspešno in učinkovito rešili ta problem s hitrim in preglednim dizajnom. Nova spletna stran Niku in Nejki tako pomaga pri nastajanju dveh uspešnih zgodb. 

Ogled spletnega mesta

Spletno mesto

 

BABAROVIĆ

Life coaching je projekt, ki temelji na osebni rasti in napredku. To vizijo sedaj uresničuje preko preproste, pregledne in hitre spletne strani. 

 

Ogled spletnega mesta