031 465 143 info@webless.si

Politika varstva osebnih podatkov 

 

  1. Komu so namenjeni osebni podatki, navedeni na spletnem obrazcu?

Kontaktni spletni obrazec, ki je na voljo na spleti strani podjetja WEBLESS, lahko izpolnete in nam s tem posredujete vaše osebne podatke, ki so navedeni na spletnem obrazcu podjetja WEBLESS. Na podlagi vaše privolitve, oddane preko spletnega obrazca, vas bo  podjetje WEBLESS obveščalo o svoji ponudbi, dodatno informiralo o svojem prodajnem programu in pogojih ter spremembah članstva (v nadaljevanju trženje) in vam pošiljalo novice.

Podjetje WEBLESS, kot upravljalec osebnih podatkov, spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi, oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Podjetje WEBLESS osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Vsak posameznik ima poleg seznanitve s politiko varstva osebnih podatkov pravico, da se na zahtevo seznani tudi z internim pravilnikom podjetja WEBLESS.

  1. Kako deluje postopek pošiljanja informacij, ki so navedene na spletnem obrazcu?

Na spletni strani podjetja WEBLESS izpolnite kontaktni spletni obrazec, na katerem morate vpisati vaše ime in priimek, ter vaš elektronski naslov. Ko izpolnete kontaktni obrazec, morate soglašati z izjavo, da ste prebrali pogoje kontaktnega obrazca, nato pa morate oddajo tega obrazca potrditi s klikom na gumb. S potrditvijo se strinjate, da podjete WEBLESS, vaše osebne podatke, ki ste jih navedli na spletnem obrazcu, uporabi za posredovanje novosti o prodajnih ponudbah in pošiljanje novic, ter hkrati potrjujete, da ste seznanjeni s Politiko varstva osebnih podatkov, ter z možnostjo, da vašo privolitev kadarkoli prekličete.

Na osnovi izpolnjenega kontaktnega obrazca in potrditve elektronskega sporočila  boste prejemali informacije na vaš elektronski naslov.

  1. Koliko časa in za kakšen namen podjetje WEBLESS obdeluje vaše osebne podatke?

Vse vaše podatke, ki jih navedete na spletnem kontaktnem obrazcu, bo podjetje WEBLESS hranilo v evidenci za pošiljanje prodajne ponudbe in novic (več v točki 1)

Vaši podatki se bodo hranili do vašega preklica na elektronski naslov info@webless.si , oziroma z ustrezno označitvijo odjave ali preklica ob prejemu e-sporočila s strani podjetja WEBLESS.

  1. Kdo so uporabniki podatkov in ali se bodo podatki posredovali tretjim osebam?

Uporabnik podatkov je podjetje WEBLESS, vaši podani podatki pa ne bodo posredovani tretji osebi oz. bodo služili le za namene, navedeno pod 1. točko obvestila o varstvu osebnih podatkov.

  1. Kako bo podjetje WEBLESS uporabljalo vaše osebne podatke, ki jih posredujete preko spletnega obrazca in kako so le ti zavarovani v podjetju WEBLESS?

Osebne podatke, ki jih posredujete preko kontaktnega spletnega obrazca, bo podjetje WEBLESS uporabilo izključno za namen, za katere ste osebne podatke posredovali.

Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili Splošne uredbe EU o varstvu podatkov.

Podjetje WEBLESS bo vaše podatke po sprejemu preko obrazcev shranilo v ustrezno evidenco preko računalniškega sistema, ki je zavarovano z geslom, vse to pa upravlja pooblaščena oseba (navedena pod točko 6.)

  1. Kakšne so vaše pravice v zvezi z posredovanimi osebnimi podatki?

Ker se podjetje WEBLESS obvezuje, da obdeluje vaše podatke, pridobljene preko obrazcev zgolj za namen, za katerega so bili te podatki posredovani, lahko kadarkoli prekličete svojo privolitev za obdelavo teh podatkov. Pravico imate zahtevati, da vam podjetje WEBLESS posreduje vaše podatke (kopijo ali izpis) o obdelavi vaših podatkov (kdaj, kje in zakaj so bili uporabljeni) ali pa zahtevate, da se vaši podatki v evidenci spremenijo, dopolnijo, lahko prepoveste njihovo uporabo ali pa zahtevate izbris vseh podatkov. V primeru tega, vas je podjetje WEBLESS dolžno obvestiti kdaj je bil izbris, popravek ali dopolnilo podatkov narejeno in dokončano.

 

Če imate dodatna vprašanja, jih lahko pošljete na info@webless.si, naslov elektronskega predala podjetja WEBLESS. Če z našim ukrepom glede brisanja, vpogleda, spremembe ali prenosa podatkov niste zadovoljni oz. ste mnenja, da so bile kršene vaše pravice, lahko kontaktirate nacionalni nadzorni organ, na naslov:

  • Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec , Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

 

  • Odgovorna oseba, ki upravlja s podatki je Žiga Drolc , zaposlen v podjetju WEBLESS, Polhov Gradec 93, Polhov Gradec, 1355 Polhov Gradec, info@webless.si .

Pišite nam, ne grizemo!

Obvezno