O nas

Rok Bečan

Rok Bečan

Soustanovitelj & CEO

Naša zgodba

Skupna želja po napredku in razvoju digitalnega sveta, ki nas obkroža na vsakem koraku vašega življenja, nas je združila pod imenom Webless. Trendi spleta se konstantno spreminjajo, nadgrajujejo in širijo, s tem pa raste tudi naša strast do ustvarjanja in spopadanja z vedno novimi izzivi. To se izraža po večih uspešno zaključenih projektih, kjer smo vedno pridno nabirali izkušnje in novo znanje. Ponudbo naših storitev konstantno širimo, saj želimo prav vsakemu posamezniku omogočiti enkratno izkušnjo.

Kvaliteta našega dela

Ker cenimo svoje delo in ga opravljamo s strastjo, poskušamo to vključiti v prav vsak izdelek. Odražati mora vas in vašo vizijo, hkrati pa poskrbimo, da bo unikaten in popolnoma personaliziran. Naše stranke si navsezadnje zaslužijo zgolj najboljše.

Komunikacija

Od vedno smo verjeli v moč sodelovanja in timskega dela, ki sta ključna za uspešno delo. Ker so vaše želje na prvem mestu, lahko zatrdimo, da z dobrimi odnosi in močnimi temelji nobena ovira ni nepremagljiva.

Vizija

Učenje se nikoli ne konča. Naj gre za manjši ali pa obsežnejši projekt, razvoj tehnologije nam omogoča, da konstantno premikamo meje našega znanja. Ker želimo, da prav vsi naši izdelki ostanejo konkurenčni na digitalnem trgu, je vaš uspeh naša največja motivacija.

l

WEBLESS, Rok Bečan s.p.
IBAN SI56 6100 0002 3522 265
Triglavska ulica 21, 1000 ljubljana

040 814 168
info@webless.si
Kontaktirate nas lahko kadarkoli 🙂